Szolgáltatások

Eredeti gyári HPE, Cisco, Dell, Lenovo és számos vezető gyártó hardwareinek értékesítése.

Hálózatépítés

A számítógépes hálózatok lényege, hogy biztosítja a számítógépek egymás közötti kommunikációját. Ez a hálózat sokféleképpen kiépülhet, akár kábel alapon, modemen vagy wifin keresztül. A hálózatok a kiterjedésük alapján is különbözhetnek. A hálózati szolgáltatások lényege, hogy biztosítják a számítógépek közötti kommunikációt, adattárolást, prezentációt és egyéb képességeket. Ezt a szolgáltatást nyújtja a Computer Center Europe.

Szerverkövetelmények

A szerver egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a különböző számítógépek számára a rajta tárolt adatok felhasználását és a hozzá kapcsolódó hardver erőforrások kihasználását, ilyen erőforrás például a nyomtató. A szerver megfelelő működéséhez elengedhetetlenek bizonyos hardver eszközök. Ilyenek az alaplap, a processzor, a különböző háttértárolók. A Computer Center Europe egyik szolgáltatása ezen követelmények biztosítása.

Alkatrészellátás

A Computer Center Europe szolgáltatásai közé tartozik, hogy biztosítja a számítógépes alkatrész ellátást nagykereskedelmi célokra. Ezek lényegében a számítógépek hardver elemei és a különböző input és output perifériái. Ezek a hardver elemek szükségesek a számítógép működéséhez, ide tartozik az alaplap, hangkártya, hálózati kártya, memória és videókártya. Az inputok közül a legalapvetőbb eszközök a billentyűzet és az egér. Az outputok területén fontos eszközök a nyomtató, a monitor vagy a hangfalak.