Beszállítóink

Beszállítóink

Eredeti gyári HPE, Cisco, Dell, Lenovo és számos vezető gyártó hardwareinek értékesítése.

Hewlett Packard Enterprise (HPE)

Amerikai központú multinacionális IT-vállalat, amely a Hewlett Packardból való kiválással jött létre 2015-ben. A vállalat két ágból tevődik össze, melyek a Financial Service és az Enterprise Group. Utóbbi fő tevékenysége a szerverekkel, tárolással, hálózatépítéssel kapcsolatos és tanácsadáshoz, támogatáshoz köthető. A Computer Center Europe-el való együttműködés ezen tevékenységek kapcsán bontakozik ki, hiszen a Computer Center Europe különböző szolgáltatásokat nyújt a számítógépes hálózatok, terméktámogatás és a szerverek területén.

Hewlett Packard (HP)

A világ vezető IT-vállalata, amely az asztali számítógépeiről és nyomtatóiról vált világhírűvé. Ezek mellett azonban különféle mérőműszerek és orvosi műszerek forgalmazásával is foglalkozik. Az említett eszközök gyártása mellett a HP adattárolással és szoftverfejlesztéssel is foglalkozik.

DELL

A Dell egy amerikai központú hardvertervező és -gyártó vállalat, egyarát értékesít egyéni és vállalati ügyfelek számára is. A Dell az IT-piac egyik legismertebb márkája, mottójuk, “Get more out of now”. Éppen ezért működnek együtt a Computer Center Europe-el.

Cisco Systems

A világ egyik legnagyobb technológiai multinacionális vállalata. Fő profilja a fogyasztói elektronikai berendezések, a hálózati eszközök és a hang- és kommunikációs technológiák és szolgáltatások. A Cisco Systems egyaránt nyújt szolgáltatást nagyvállalatok, kis vállalkozók és otthoni felhasználásra is.

Lenovo

A világ vezető számítógépgyártó vállalata, többek között asztali és hordozható számítógépekkel, netbookokkal, monitorokkal, szerverekkel és különböző tartozékok gyártásával foglalkoznak. A Lenovo nevét a Legend és a Novo, vagyis új szavakból kapta. A Computer Center Europe számára pedig megtisztelő, hogy egy új legendával dolgozhat együtt.

Products

Brands

2-power
3m
amd
belkin
broadcom
brocade
canon
cisco
crucial
dell
epson
extreme-networks
hewlett-packard-enterprise
hewlett-packard
intel
jabra
kensington
kingston
lenovo
linksys
logitech
mellanox
micron
mikrotik
pny
samsung
sandisk
sennheiser
transcend
ubiquiti